Wij zijn uw rugdekking bij de productie

In de industrie komen grote hoeveelheden van verschillende reststoffen vrij gedurende het complete productieproces. Wij bieden onze klanten voordelige oplossingen en helpen vanaf het begin. Bijvoorbeeld door stoffen consequent vooraf te sorteren en bundelen bij u op locatie. Daarbij speelt het geen rol of het een waardevolle stof of een reststof is. Wij behandelen bij REMONDIS alles wat op onze weg komt. Bovendien stellen we verzamelcontainers ter beschikking voor u en indien gewenst ook personeel.

Diensten voor de industrie

40 jaar ervaring met het recyclen van edelmetalen en de kennis van een van de wereldwijd toonaangevende dienstverleners voor afvalverwijdering zijn de redenen waarom wij de ideale partner zijn voor de industrie. Bovendien werken wij er voortdurend aan om nog efficiëntere verwerkingstechnologieën te ontwikkelen. Goed voor u. Want hoe minder de verwerking kost, des te meer blijft aan het einde voor u over. Hieronder een overzicht van uw voordelen:

 • Voordelige oplossingen voor alle reststoffen en waardevolle stoffen, onafhankelijk van soort, samenstelling en gevarenklasse.
 • Complete service, die zich niet alleen richt op de logistiek, maar ook op industriële reiniging en installaties.
 • Automatische aanpassing aan de zich snel veranderende complexe wetgeving van de afvalbranche.
 • Oplossingen met gebruik van de modernste techniek.
 • Tijdsbesparing, u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.
 • Ondersteuning.
  • Materiaalstromen bij het recyclen van edelmetaal

   Afhankelijk van het bronmateriaal worden van de levering tot de uiteindelijke terugwinning van edelmetaal verschillende stappen doorlopen. Voor de voor uw sector relevante stappen geven we u hier een aantal stoffen. De lijst met bronmaterialen waar u hier uit kunt kiezen, is niet volledig, hij dient slechts als voorbeeld.

  Bronmateriaal (selectie)

Documentatie, registratie en betaling

 • Transparantie en eerlijkheid zijn voor ons het belangrijkste. Elke afzonderlijke stap tot aan de uiteindelijke terugwinning of vergoeding wordt nauwkeurig gedocumenteerd en kan op verzoek op locatie door u worden begeleid. Ook externe testafnames zijn te allen tijde mogelijk, als steekproef of voor elke afzonderlijke batch. Op verzoek leveren wij u bovendien naast de overnameverklaring een schriftelijk bewijs van alle analyseresultaten. Natuurlijk onderscheiden wij ons door deze zelfde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid ook bij de uiteindelijke vergoeding te gebruiken. Deze is zowel fysiek mogelijk in de vorm van baren als door uitbetaling tegen de actuele koers. We kunnen ook een gewichtsrekening voor u beheren, waaruit u uw edelmetaal te allen tijde kunt laten uitbetalen.

 • Wij zijn gecertificeerd door LBMA. Alle door ons uitgegeven zilverbaren kunnen overal ter wereld worden verhandeld.

Het Fort Knox van edelmetaalrecycling

Uw edelmetaal wordt nergens beter opgeslagen dan bij ons. Het hele gebouw is aangelegd als zwaarbeveiligde zone, inclusief 24-uurs alarm- en camerabeveiliging, betonnen muren, kogelwerende ramen en een 5 meter hoge omheining. Ook in het gebouw geldt het hoogste veiligheidsniveau. Overal heerst een sluizenprincipe met elektronisch beveiligde deuren. Voor het totale terrein geldt een uitgebreid accreditatiesysteem. Het is voor bezoekers uitsluitend toegestaan het terrein te betreden onder begeleiding van onze medewerkers. Een bezoekerspas kan nooit door slechts één medewerker worden gemaakt. Topbeveiliging, ook bij de manier waarop wij omgaan met uw materiaal: alle binnenkomende en uitgaande materiaalstromen worden gedurende het gehele proces individueel en per batch gewogen en geregistreerd. Alle edelmetalen worden in een centraal depot geplaatst, dat elektronisch beveiligd is en bovendien uitsluitend met toegangsrechten door de beveiligingsmedewerker kan worden geopend.

REMONDIS PMR B.V.
Algemene voorwaardenColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS PMR

  Download brochures en formulieren over de ingangscontrole in PDF-formaat

  Werken bij ons. Informeer naar het vacature-aanbod bij REMONDIS PMR

  Wij hebben twee vestigingen in Nederland waar u terecht kunt voor onze diensten


 • Contact

  REMONDIS PMR B.V.
  Middenweg 7
  4782 PM Moerdijk
  Netherlands
  T +31 168 385555
  F +31 168 385550
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG