Tradities die goud waard zijn voor u

REMONDIS PMR met zijn hoofdkantoor in Nederland staat al vier decennia voor de professionele verwerking van edelmetaalhoudend afval. Daarbij bieden wij zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven het volledige traject van registratie en transport tot analyse en verwerking en terugwinning van grondstoffen.

Met ons kiest u voor zekerheid

 • Uitgebreide service in combinatie met maximale veiligheid en transparantie, dat is het basisprincipe waar onze klanten nu al meer dan vier decennia op kunnen vertrouwen. Als specialist voor alle vormen van gevaarlijk en edelmetaalhoudend afval zorgen wij er op betrouwbare wijze voor dat schadelijke stoffen zonder risico en milieuvriendelijk worden verwijderd en dat kostbare materialen zoals platina, palladium, goud en zilver worden teruggewonnen. Daarbij letten we er goed op dat we ons aan alle wettelijke voorschriften houden en houden we ook altijd rekening met milieubescherming, kwaliteit van recycling en efficiëntie.

  Heeft u vragen of opmerkingen over onze Supply Chain Policy of Due Diligence-protocol of algemene Supply Chain gerelateerde zaken of in verband met de “OECD Annex II Risks during the extraction, transformation and trade of gold”, neem dan contact met ons en onze Compliance Officer op per email. Gelieve als referentie “Supply Chain” of “Grievance” te gebruiken. Wilt u liever geen email sturen, stuur dan gerust een brief naar ons hoofdkantoor in Moerdijk ter attentie van Compliance of neem op een andere manier contact met ons op.

 • Het beschermen van het milieu en de mensenrechten zijn van essentieel belang voor ons. Daarom accepteren wij geen conflictmineralen. Onze verklaring is hier te vinden

Dienstverlening die zichzelf betaalt

 • Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die we stellen aan kwaliteit en efficiency voor de klant, kiezen we voor een naadloze service en een perfect functionerende infrastructuur met een logistiek netwerk dat zich over het hele gebied uitstrekt en de modernste verwerkingsinstallaties. Maar dat is nog niet alles. We blijven onze technologieën en processen dagelijks verder ontwikkelen. Zo dragen we er op duurzame wijze aan bij dat steeds meer stoffen steeds beter kunnen worden gerecycled en terugkeren in de commerciële productiecyclus. Daarvan profiteert niet alleen het milieu, maar ook iedere afzonderlijke opdrachtgever. Want hoe efficiënter wij de edelmetalen die zich in het afval bevinden terugwinnen, hoe hoger de terugbetaling.

 • Volledige service maakt het mogelijk: desgewenst kunt u afzonderlijke diensten van REMONDIS PMR afnemen of de totale afvalverwerking uitbesteden.

Alleen sterk, in de groep onverslaanbaar

 • Als onderdeel van de REMONDIS-groep kunnen wij teruggrijpen op internationale en sectoroverschrijdende deskundige kennis. REMONDIS heeft zich sinds zijn oprichting in 1934 ontwikkeld tot een internationaal toonaangevende onderneming in de water- en kringloopeconomie, waarvan de basis is gevormd door een traditierijke familieonderneming. Tegenwoordig biedt REMONDIS wereldwijd een breed spectrum aan comfortabele systeemdiensten, hoogwaardige grondstoffen, innovatieve producten, alternatieve brandstoffen en regeneratieve energiedragers. De groep heeft ongeveer 500 vestigingen in meer dan 20 Europese landen, Afrika, Azië en Australië en heeft ongeveer 30.600 mensen in dienst.

 • Meer over REMONDIS, een van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water ter wereld, kunt u vinden op remondis.com

Locatievoordeel in het kwadraat

 • Recycling van edelmetaal is een complex werkgebied. Vaak zijn metalen als goud en zilver verbonden met andere metalen en legeringen, die voor een groot gedeelte uit gevaarlijke afvalstoffen bestaan. Om dergelijk speciaal afval op een veilige manier te verwijderen, zijn speciale kennis en installaties nodig. Onze groep met zijn uitgebreide professionele netwerk biedt beide.

  X

  Op het terrein van de in 1995 nieuw geopende REMONDIS PMR-vestiging in Moerdijk staat de modernste recyclinginstallatie voor edelmetaal van Europa. Hier verwerken we edelmetaalhoudende materialen uit heel Europa en daarbuiten.

  De fabriek van REMONDIS in Lippe is een centrum voor industriële recycling en bovendien het hoofdkantoor van de REMONDIS-groep. Hier winnen we uit allerlei soorten afval waardevolle grondstoffen.

Verfijnd op het gebied van edelmetaal

 • REMONDIS PMR is een door de London Bullion Market Association (LBMA) gecertificeerde onderneming. Door ons geproduceerde zilverbaren kunnen overal ter wereld worden verhandeld.

  Bovendien zijn wij lid van nationale en internationale verenigingen en houden wij ons aan de Code of Conduct van de vakvereniging Edelmetaal en van de EPMF.


REMONDIS PMR B.V.
Algemene voorwaardenColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Over REMONDIS PMR

  Download brochures en formulieren over de ingangscontrole in PDF-formaat

  Werken bij ons. Informeer naar het vacature-aanbod bij REMONDIS PMR

  Wij hebben twee vestigingen in Nederland waar u terecht kunt voor onze diensten


 • Contact

  REMONDIS PMR B.V.
  Middenweg 7
  4782 PM Moerdijk
  Netherlands
  T +31 168 385555
  F +31 168 385550
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG